Jan van der Heide

Al van jongs af aan vroeg Jan zich af: "wat beweegt iemand?" Dus volgde hij een opleiding tot fysiotherapeut, een opleiding tot manueel therapeut en een opleiding voor functionele osteopathie. 

Inmiddels heeft Jan ruim dertig jaar ervaring. Toch vraagt hij zich nog steeds elke dag af wat een mens beweegt. Omdat hij weet dat iedereen uniek is. Dat iedereen een eigen verhaal heeft. Daarom luistert Jan goed naar wat ú beweegt. 

Jan is lid van NVMT/KNGF en ingeschreven bij het centraal kwaliteitsregister. Bovendien is Jan aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

 

Tessa

 

Tessa van der Wal 

Mijn naam is Tessa van der Wal en sinds 2008 werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Via bijscholing volg ik de nieuwste ontwikkelingen op gebied van fysiotherapie. Ik ben o.a. geschoold in tapen en dry needling.

Persoonlijke aanpak en kwaliteit vind ik erg belangrijk. Het is een uitdaging voor mij  om via een behandelplan op maat de levenskwaliteit van mijn cliënt te verbeteren. 

Praktijk
Lanenburg 1
8441 GP Heerenveen